divendres, 9 de maig del 2014

Barranc de Borrell 9-5-14

Hui, hem anat a recórrer la senda del Portalet, al Paratge Natural Municipal Parpalló-Borrell, un sender que discorre per l'indret conegut com a Barranc de Borrell, que junt als bsrrancs de la Gota i el Tancat, formen la més important xarxa hídrica del terme municipal de Gandia.

La senda del Portalet discorre pel Barranc de Borrell, acabant en el conegut Portalet o l'Arquet, quasi a la capçalera del barranc. Té una distància d'uns dos quilòmetres, per la qual cosa fan d'ell un còmode i fàcil recorregut accessible a la majoria dels que s'hi vullguen endinsar.


El recorregut, a banda de les vistes als penyasegats i abrics rocosos, es acompanyat per agradables trins dels ocells que per allí aniuen. L'arribada a l'Arquet marca el final del rajecte i el punt on s'aprofita per seure's i recuperar forces.

Carles Tomàs












1 comentari:

  1. Excelente comentario de Carles Tomás, nuestro encargado de las caminatas. Lo pasamos muy bien, es la 2ª caminata, se están sembrando las semillas para lo que se irá convirtiendo en una actividad consolidada.

    ResponElimina